Even voorstellen

Kim Hildebrand (1979)

Inmiddels heb ik ruime en rijke ervaring in lesgeven, waarin ik verschillende vormen van lichaamsbeweging doceerde.

Ik heb vijf jaar een yogapraktijk gehad en lesgegeven in het Boswijk Instituut, momenteel geef ik drie uur per week body balance/yoga les bij Body Business Houten.

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd:

  • Transpersoonlijke therapie bij het Boswijk Instituut (3 jarige beroepsontwikkeling tot transpersoonlijke therapeut)
  • HBO Communicatie
  • Hatha yoga docenten opleiding
    • Bijscholing gevolgd bij Rob Obermeyer, Yoga Centrum Utrecht (2015-2020)
    • Bijscholingscertificaten Vereniging Yogadocenten
  • Body Balance docenten opleiding

Ik volg regelmatig retraites, wekelijks een online sangha en ik maak deel uit van de (maandelijkse) Sangha van Hulpverleners.

Het diepe vertrouwen dat het lijf ‘weet’ wat onze cognitie tracht te verbloemen en de grondslagen van het boeddhisme (mindfulness) zijn voor mij een voortdurende inspiratie om in relatie te blijven met het leven van alledag, met mijzelf en met mijn werk als therapeut.

Ik werk met respect en met wezenlijke betrokkenheid om je de veiligheid te bieden die nodig is voor je therapeutische proces.

Ik heb intensief en langdurig mijn eigen patronen, pijn, behoeften en verlangens in therapie onderzocht en verwerkt. Ik ben steeds weer nieuwsgierig naar wat er om de volgende bocht te beleven valt. Ik woon samen en ben moeder van twee kinderen. Het leven heeft me inmiddels rijke ervaring gegeven. Onderweg ervaringsdeskundige geworden op het gebied van scheiding (kind van gescheiden ouders) en seksueel misbruik. In mijn vrije tijd mag ik graag wandelen, mountainbiken, wielrennen, dansen en genieten.